April 2014, nyhetsbrev CIAF

Bäste aktieägare i Chalmers Innovation Affiliate Fund, här kommer årets andra nyhetsbrev från fonden och Chalmers Innovation som helhet. Utvecklingen i fonden ser fortsatt mycket spännande ut på många fronter. Det är idag en fin uppsättning bolag som står inför ett utmanande 2014 och som börjat leverera på de planer som sattes upp i slutet av förra året.

SAVE THE DATE – 20 maj
Vi kommer kalla till Årsstämma inom kort via e-post och hemsida samt rikspress som brukligt. Men vi uppmanar er redan nu att spara datumet i kalendrarna: 20 maj, 11.30, på Chalmers. Det kommer sammanfalla med årets Stena Dag samt Demodagen för CI Startupcamp och bli en tillställning för de som vill och kan från 11.30 till ca 21.00. Stämman hålls mellan 11.30 och 12.30 med enkel lunch.

Det kommer att på hemsidan läggas ut årsredovisning, revisors uttalande samt förslag till agenda.

Länk: www.chalmersinnovation.com/ciaf

Chalmers Innovation önskar utöka nätverket
Som investorer i CIAF så finns det en möjlighet att med sin erfarenhet vara del i den start up-värld som idag blomstrar kring inkubatorn. Så om du har ett intresse för direktinvesteringar, styrelseuppdrag eller andra möjlighet till deltagande så kommer det finnas möjligheter att ansluta sig till nätverk under våren. Mer information kommer löpande via hemsidan.

Utmärkelser i portföljen:
Mindmancer blev av Företagarna utsedda till årets företag i Göteborg 2014. www.mindmancer.se

Tajitsu Industries blev av NyTeknik och Affärsvärlden ett av de 33 hetaste teknikbolagen på 33-listan. http://www.nyteknik.se/33listan/article3817537.ece

Håll ögonen på:
Youpic.com - ett av våra mycket spännande bolag som kommit via CI Startupcamp under de senaste åren. Här delar ni proffs-/ semiproffsfotografer era bästa bilder för inspiration och lärdomar. Spännande team som med mycket små medel brinner för sin produkt och skapar väldig tillväxt på användarsidan. Ute i skrivande stund och reser internationellt riskkapital från väldigt intressanta potentiella investorer.

Aluwave - stark tillväxt under 2013 som med inledningen av 2014 verkligen visar framfötterna. Över 30 MSEK i omsättning 2013 ser ut att bli än högre under 2014. Tillväxt och spännande marknad gör att framtiden ser ljus ut på många sätt för bolaget. LED-specialister som förser stora kunder med specialbelysning är i fokus och Aluwave står sig mycket bra i konkurrensen där ute.

Sammanfattningsvis vill vi från styrelsen och ledningen fortsätta att bjuda in till dialog och det fina engagemang som finns inom ägargruppen. Håll utkik på hemsidan samt i mailboxen för löpande information.

Per Stenman, CIAF

Etiketter: nyhetsbrev ciaf

Nyhetsarkiv

Senaste nyhetsbrev