Maj 2015, nyhetsbrev CIAF

Bäste aktieägare i Chalmers Innovation Affiliate Fund, Styrelsen tillsammans med personal vill tacka för den goda uppslutningen på årets årsstämma i fonden. Med över 75% av den totala röstlängden närvarande fick vi möjlighet att samla intryck från aktieägarna och en bra dialog om fondens utveckling. Om någon sitter på fler frågor eller bara vill få information om vad som händer i Chalmers Innovation ta gärna kontakt med Håkan Krook (hakan.krook@chalmersinnovation.com) eller Andreas Höye (andreas.hoye@chalmersinnovation.com).

AKTIEPOSTER TILL SALU
Styrelsen har fått underrättelse om att det finns 3 aktieposter (10 aktier per post) till salu. Om någon önskar att köpa de här aktierna alternativt känner till någon som vill köpa så vänligen kontakta Håkan eller Andreas så förmedlas kontakt till säljaren. Vi kan även hjälpa till med att upprätta avräkningsnota om så önskas. I det fall flera befintliga aktieägare önskar att köpa aktierna skall aktierna fördelas pro-rata befintligt innehav. Efter att aktieöverlåtelse genomförts glöm inte att meddela oss, genom att skicka överlåtelse handlingar, så att vi kan uppdatera aktieboken.
 

STARTUP CAMP DEMO DAY 2015
Tack alla ni som deltog på vår Demo Day. Vårens vinnare blev Pickador. Pickador är en mobilapp som sorterar ut det mest relevanta innehållet från användarens olika sociala media-flöden, baserat på vad användaren markerat att den gillar eller ogillar. Förhoppningen är att kunna släppa appen publikt under 2015.
Här kan ni ladda ner en pdf med information om alla teamen…

Håkan Krook
CEO CIAF

Etiketter: nyhetsbrev ciaf

Nyhetsarkiv

Senaste nyhetsbrev